Om oss

När vi startade så bestämde vi oss för att satsa på det vi älskar – att arbeta med plåt. Genom vår passion för vårt arbete har vi blivit ett sammansvetsat team där alla har en viktig funktion. Vi tror på innovation och utveckling och ser därför till att alltid hålla oss uppdaterade på nya rön. Vi trivs med plåtarbeten och vidareutbildar oss för att vi ska kunna arbeta med de senaste materialen.

Våra ledord och vår vision

Vi vill stå för kunskap, säkerhet och trygghet. Det gäller såväl för våra kunder som för våra medarbetare. När det kommer till arbeten på tak och takläggning tar vi alltid säkerheten på stort allvar. Så när du anlitar oss vet du att vi utför arbetet på ett säkert och tryggt sätt. Vår vision är att alla kunder ska bemötas med respekt och vänlighet. När det kommer till arbetet vill vi också vara så flexibla som möjligt för att varje kund ska få sin unika lösning.

Stora som små jobb inom plåtslageri

Genom att vara flexibla kan vi ta på oss mindre precisionsjobb såväl som stora projekt. Behöver du lägga om hela taket och samtidigt få andra jobb gjorda så kan vi lösa det. All vår personal är utbildad eller går som lärling. När någon går som lärling hos oss gör de det med de mest erfarna. Vi har all nödvändig kunskap inom branschstandarder och vi kan alla lagar och regler. Så tveka inte att kontakta oss för en offert eller för att diskutera din idé!