Plåtslagare med stor erfarenhet

Det finns få saker som skapar mer elände och frustration än när det regnar in från taket. Att se och känna hur det droppar från taket är ingen kul upplevelse alls och det är lätt att bli förtvivlad. Men tack vare våra utmärkta plåtslagare finns det ingen anledning till oro. Vårt plåtslageri har kunskapen, erfarenheten och materialet att både åtgärda ett läckande tak eller utföra ett totalt takbyte.

Samtidigt kan vi också hjälpa dig med att byta stuprännor, montera snörasskydd och annan taksäkerhetsanordning, plåta skorstenen, utföra bandtäckning och mycket annat. Vi begränsar oss inte utan ser fram emot nästa utmaning. Oavsett om du har ett större eller mindre projekt i tankarna finns vi tillgängliga för dig.

Plåtslagare som värnar om kunden

Utöver en stor variation av plåtslagartjänster kommer du från oss också erfara ett kundbemötande och en serviceinriktning i toppklass. Det är av största vikt för oss att du som kund kan känna dig trygg med våra plåtslagare och vår verksamhet. Dina önskemål styr vårt arbete och du kommer självklart hållas regelbundet uppdaterad kring vårt arbete.

Vi erbjuder plåtslagartjänster till dig som privatperson, företagare eller arbetar inom offentlig sektor. Alla samarbetspartner är speciella för oss och vi lägger mycket kraft och energi på att förvalta våra kundrelationer. Det är vi och våra plåtslagare mycket stolta över att kunna garantera.

Möjlighet till kostnadsförslag

Till oss kan du alltid vända dig om du har frågor eller funderingar kring vad vi som plåtslagare kan erbjuda just dig. Innan vi sätter igång med vårt arbete planerar vi tillsammans noga en översikt och projektplan som du får godkänna. Givetvis finns det möjlighet att få en offert och ett kostnadsförslag på projektets beräknade kostnad innan du tar ditt beslut.

Välkommen att kontakta oss på telefon, mejl eller besök oss på plats. Våra plåtslagare finns här för att möta dina önskemål. Nöj dig aldrig med ett läckande tak eller att leva med risken för snöras från taket. Det råder vi bot på till ett pris du har råd med & som innebär resultat av högsta kvalité!