Våra tjänster

Vi utför arbeten inom plåtslagning såväl hos kund som i vår egen verkstad. Det kan gälla allt från större arbeten hos en kund till skräddarsydda arbeten för kunder på plats. Vi kan hjälpa dig med unika lösningar som tas fram med precision. Vi vet att inget arbete är det andra likt och hittar alltid den bästa lösningen för det aktuella jobbet.

Några exempel på tjänster vi kan hjälpa dig med

Vi kan alltid hitta lösningar inom plåt för våra kunder. Från de vanligare tjänsterna till mer unika och skräddarsydda. Några av de vanliga tjänsterna är:

  • Lägga plåttak
  • Byggnadsplåtslageri och bandtäckning
  • Lägga profilplåt
  • Installationer av avvattning

Vi är experter på det mesta när det kommer till plåtslageri och våra kunder ska alltid få ett resultat över förväntan. Hos oss kan du också få hjälp med tillverkning av genomföringar, ventilationshuvar och med att fixa skorstensbeslag. Vi som team ser alltid till att ha rätt person på rätt plats.

Hur anlitar du oss för plåtslageri?

Behöver du hjälp med plåtarbeten så kan du alltid kontakta oss om du har frågor kring våra tjänster. Du berättar vad det är du behöver ha hjälp med och om det behövs kommer vi också ut och inspekterar. Därefter gör vi tillsammans med dig en offert och en arbetsplan. Vi har alltid flexibla lösningar utefter varje kunds behov. Har du några speciella önskemål ser vi till att du får en lösning som passar dig. Så tveka inte att kontakta oss när du behöver hjälp med plåtarbeten.